Aug 9, 2012

Pennut kasvaa-uusimmat kuvat


Fanni & Juulia


Kesä on lähes mennyt ja suureksi ilokseni olen tavannut kaikki Brookway A-pennut tässä loppukesän kynnyksellä, kaikki paitsi Kando pojan joka muutti Puolaan. Mutta ei mene kuin kuukausi niin näen tämänkin pikkupojan taas, matkustamme Puolaan näyttelyreissulle ja samalla otamme Noahin kotimatkalle, en malta odottaa!

Pari viikkoa sitten tulivat tytöt Fanni ja Maisa turisteeraamaan Kartano Weekendiin ja saatiin samalla otettua viimeisimmät seisotuskuvatkin neidoista. Kiitos Jaana ja Pia avusta!

Kyllä oli ihana nähdä sokerisen iki suloinen Prinsessa-Fanni, samanlainen hurmurimurmeli kuin äitinsä. Ja Mahti-Maisa, yhtä mutkaton poikatyttö kuin aina, ihana!

Viikko sitten kävimme päiväretkellä Minca tytön luona Teuvalla Pohjanmaalla. Pääsivät velipoika Bentley ja sisko Minca painimaan oikein kunnolla;). Kuinkahan monta kertaa hoen ihanaa tässäkin postauksessa, mutta ei voi mitään, ihana Minca, sydän suurempi kuin elämä ja silmät yötäkin mustemmat, varsinainen Mustasilmä Susanna! Laittaisin perään monta sydäntä jos osaisin;)

Kaikki sisarukset ovat iloisia, avoimia ja nauttivat elämästä täysin rinnoin, kiitos kuuluu Emilialle, Juulialle, Annalle ja Justynalle jotka olette pitäneet näitä kultakimpaleita niin hyvin, suuri kiitos ja jatkakaa samaa rataa!!!


 "Bentley" Brookway Academy Choice 5kk

 "Kando" Brookway Applause Premiere 5kk

 "Fanni" Brookway Audrey at Tiffanys 4,5kk

 "Minca" Brookway Attitude on Carpet 5kk

"Maisa" Brookway Actress Dress 4,5kk


 Maisa, photo Riina Tuominen

Minca, photo Kaarina Kivilahti

Bentleyn kunnon haliote siskosta:)


No comments:

Post a Comment