C.I.B & Multi Ch Best-Looking Brooklyn (Leevi)


C.I.B (Int.) &  & Baltic &  Finnish & Swedish & Estonian & Lithuanian & Latvian  Champion
"Leevi
Best-Looking Brooklyn 

(Fi Ch FiJW-05 Twyborn Philadelphia x Best-Looking Blooming Martha)
d.o.b. 29.7.2006

#7 Top Male 2012
#4 Best Progeny Whippet 2011
#6 Top Male 2010
#4 Top Male 2009
#3 Top Male  2008
Crufts Qualifyed for 2011
Moletai Cup Winner-10, Lithuania
BOS winner in Finnish Whippet Club Speciality 2008
Lure Coursing license

official measurement 52,6 cm
heart examination, no signs of murmur (April 2012)
heart examination, no signs of murmur (January 2009)
eyes clear certificate (January 2009)
DLA diversity tested

Leevi´s progeny:

-Vi'Waun, born 11.8.2013
dam:Se Ch Tappinskis Imza I Will Walkwith You
4 boys + 2 girls

-Jagodas M-litter, born 21.6.2012
dam: Jagodas Epris Togue
5 boys + 3 girls

- Belltown F-litter, born 22.7.2010
dam: Belltown Diamond Eyes
6 boys + 3 girls

- Silentkaze E-litter, born 23.4.2009
dam: Fi Ch Plaudite Rare Antique Love
3 boys + 5 girls

Leevi in WhippetArchives

Leevi´s PHOTOALBUMLeevi is our familys sweetheart and bright sunshine. I think I´ve never met a dog with so positive mind! There is no bad or moody days for him, every morning starts with hugs, witch he loves and he looks into your eyes like saying "good morning, isn´t it a beautifull day"!

He is also very fast learner and loves to use his intelligence on new things. But never in bad, not even as a puppy. Outside Leevi is highly energetic, loves to play and speed, like whippets do. He is also very competitive nature and loves all the attention he can get.
This comes out specially in shows, he just loves to show himself and race other dogs, sometimes even too eagerly!

Leevi is out of combination very dear to me. He represents so meny of those qualitys in a whippet I value. I am so happy to have this big and open hearted little hippie boy in my life!

Leevi on perheemme ehdoton päivänsäde ja ilopilleri. Tuskinpa olen koskaan ennen tavannut näin positiivista mielenlaatua omaavaa koiraa! Aamujen traditioihin kuuluu Leevin rakastamat halihetket ja pusuttelu. Näinä hetkinä kun se vielä puoliunessa tulee luokseni, lämpimänä, pehmoisena ja pikkupennulle tuoksuen, ei voi kuin jättää huonosti nukkuttu yö unholaan. Huonoja tai alavireisiä päiviä Leevillä ei ole. Jokainen päivä ja jokainen hetki on sen mielestä jotain hienoa ja erityistä.

Erityistä intohimoa Leevissä aiheuttaa ulkoillessa maasta löytyvät mäyräkoiran kuoret, tyhjät mehutölkit ja muovipullot. Kesäaikaan kodittomat ja parittomat sukat ja sandaalit saavat aikaan riemukkaan aarteenlöytö-ilmeen ja näitä aarteita sitten kanniskellaan mukana koko lenkin ajan, tietysti ensin kun ne on villisti tapettu. Etenkin jos erehtyy kehumaan "onpas sulla hieno lippis", nämä aarteet uhkaavat kulkeutua kotiimme asti!
Poika on tiettävästi aiheuttanut ainakin yhden pyöräilijän ojaan ajon, häntä kun niin kovasti huvitti Leevin löytämä ja kantama(samoin kuin vauva suussaan) tutti.

Leevi on erittäin nopea oppimaan ja se esitteleekin mielellään kaikki uudet jutut ja temput mitä on oppinut, usein yhtäaikaa. Marjametsässä ei mennyt aikaakaan mustikka-ja puolukkamättään erottamiseen. Ehkäpä koska puolukat on Leevin suurinta herkkua, suoraan varpuista imuroituna. Niitä menee samaan tahtiin kuin itse kerkeän ämpäriin mättämään.

Vaikka Leevi on äärimmäisen lempeä ja pehmeä kaikkia kohtaan, tulee etenkin näyttelyissä esille sen huomionhakuisuus ja kilpailuhenkisyys. Se rakastaa esillä oloa ja parempaa kuin kehän ulkopuoliset taputukset ei olekaan. Hieno piirre näyttelykoirassa, vaikkakin turha intoilu joskus kostautuukiin. Pääasia että on kivaa, ehkäpä sitten veteraaniluokissa osataan esiintyä tilanteen vaatimalla arvokkuudella!

Leevi on yhdistelmästä joka on minulle hyvin läheinen ja edustaa hyvin pitkälti niitä asioita mitä whippetissä arvostan. Ilokseni Leevi on antanut näyttelyrintamalla paljon enemmän kuin koskaan olisin uskaltanut toivoa.
Mikä onni on elää tämän suuri ja avoinsydämisen pikku hippi-pojan kanssa!

On the move
As an youngster
11 months
8 months
4 months
In deep sleep...
Little boy and his sleeping budies
3 months
9 weeks
3 weeks sweetheart