Oct 8, 2010

Coursing and shows


Pääsipä Leevi starttaamaan ihka ensimmäisen maastokisansa neljän vuoden ikäisenä. Kiitos Anitan innostamana (ja minulta loppui selitykset kesken) jännityksellä perhoset vatsassa kieppuen ja mieli muodostaen kaikenmaailman skenaarioita ajettiin 26.9.10 Tuomarinkartanoon HVK:n kisoihin.
Maastojuoksuilu on aina kiinnostanut meikäläistä, mutta ehkä ainainen ajan puute ja loukkaantumisten pelko (kun on jo yksi ikuisesti rampa koira kotona) on ollut suurin "este" tällekin. Mutta eikös se sanontakin kuulu "se ei pelaa joka pelkää";-).

Olin jo asennoitunut että mitä tahansa voi tapahtua, kaikkein todennäköisimmin Leevi ei lähde ollenkaan tai juoksee 20m ja tekee hienon uukkarin takaisin mamman luo.
Noh, lähtihän se, pienellä viiveellä, niinkuin kuvasta näkyy, päässä selkeästi rattaat pyöri että mitähän tässä nyt tapahtuu;-))?!?

Rata oli pitkä, 800m, hienosti kunto riitti loppuun asti, ja tosiaan loppuun asti poika veti! Pientä lisäjännitystä toi fortuna joka arpoi juoksukaveriksi myös ensikertalaisen Mimi Chill´s Panthers Daydreamin, joka suorittikin todella hienon ensi juoksunsa. Onnea kovasti!!

Tuomarit pitivät juoksun jälkeen pitkän palaverin, jolloin oli viimeistään selvää että pohtivat Leevin suoritusta, olisiko joku halunnut antaa jokusen pisteen, vai selkeä nolla suoritus vai olisiko joku halunnut jopa diskata??? Juoksu oli "puhdas" mutta jopa minä näin että suurin kiinnostus oli juoksukaverissa, tyyliin "ai, nyt leikitään juoksuleikkiä";-). Eli hieno nolla tuli;-)! Mutta mutta, voiko nolla suoritukseen olla tyytyväinen? Minä olen! Poika juoksi maaliin, kunto kesti, koira ehjä ja selvästi innoissaan! Eikä diskiä!

Ensi kaudella startataan uudelleen, katsotaan josko "oikeat lovet löytyisi rattaisiin";-))

Leevi had his first coursing start at the age of 4 years!
It was quite clean run, with total nice 0 points;-). It was obvious that Leevi´s interested was in his running partner than enything else. But he made the 800m long track without problems and I´m very happy about that!
Next season again, will see how it goes then!

Pictures copyright Irene Vinha.

Boys "Leevi" Best-Looking Brooklyn and "Noah" Spellbound Forgetmenot Santana, entered couple shows also...

Tampere group national 5.9.10
Noah got exc in junior class, judge Robert Blumel, Austria
Leevi was Best Male -2, judge Walter Schicker, Germany

Lahti 18.9.10, Finnish Sighthoud Club Speciality Show
Leevi took exc/3 in champion class
judge Petter Fodstad, Norway


It´s nice to relax after all that hard work;-)


No comments:

Post a Comment